Wednesday, February 17, 2010

Institutul Cantacuzino , o dubla miza pentru mafia PDL


Anihilarea Institutului Cantacuzino, scoaterea din decor a peste 400 de cercetatatori face partea din seria atacurilor concertate la siguranta nationala. Intr-o perioada de criza profunda afacerile imobiliare si comisioanele grase sunt secretul succesurilor mafiei liberal democrate . Se discuta despre desfiintarea Institutului Cantacuzino, lucrat din interior cu sprijinul complicitar al lui Vladimir Streinu Cercel, un comisionart fidel al marilor concerne farmaceutice internationale care evident isi dotresc controlul total pe piata romaneasca.Scenariul si regia " vaccinurilor expirate" nu au fost deloc intamplatoare, actiunea face parte dintr-un plan diabolic prin care se urmareste demolarea cladirii institutului, situata nu departe de centrul Bucurestiului si construirea pe terenul aferent(cca 10.000 mp.) a unui megamall, o afacere de peste 350 de milioane de euro . Cladirea si terenul apartinand Institutului Cantacuzino ar putea fi trecute in administrarea unei firme off-shore controlata de Blaga si Videanu. In spatele combinatiei s-ar afla si alte nume grele din PDL dar si fiul analistului Iosif Boda , Dl. Daniel Boda, numit in functia de director al Agenţiei Naţionale a Medicamentului de inventivul Vasile Blaga. Urmeaza un an in care "speculatiile" imobiliare cu statul ocupa locul fruntas pe agenda afacerilor de partid si de stat, nici regia cantinelor nu va lipsi din business planul suveicii pedeliste.

13 comments :

Anonymous said...

Ăştia sunt suma plăgilor dezlănţuite asupra Egiptului.
Şi, judecând după reacţia rudimentelor de forţe democrate, care e ca şi nulă, numai Dumnezeu îi mai poate opri şi salva România de la dezastru.
Nici în viselele lor cele mai grandioase Odiosul şi Sinistra nu şi-ar fi putut închipui că cineva îi va putea întrece în distrugerea ţării.
Nici măcar odioşi şi sinistre nu poţi le spui portocaliilor, sună ca un alint!
Mari păcate ispăseşte neamul ăsta de-a ajuns la mâna unor asemenea monştri!
Că tot e miercurea cenuşii, să ne rugăm!
Doamne, ajută-ne!

Anonymous said...

Marius prima incercare de "smecherire" a Institutului Cantacuzino a avut loc prin 2006 dar a fost blocata de liberali.

Anonymous said...

DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VLADIMIR TISMANEANU !
Am inceput publicare primului articol din serialul de 12 articole despre agentul Volodya Tismaneanu. Sper ca cititorii sa-l urmareasca saptamanal pe blogul meu. http://devanewyork.blogspot.com/ ( Va fi postat in fiecare Duminica.)
Seria se bazeaza pe documente noi , din surse demne de increderea .
Se scoate in evidenta faptul ca rasputinul actualului presedinte, a fos nu numai agent al securitatii ci si agent sovietic. Sprijinul logistic fiind asigurat de una din cele mai periculoase organizatii teroriste internationale.
In decursul anului care a trecut am incercat fara succes sa atrag atentia autaritatilor despre activitatea lui Vladimir Tismaneanu. Plicul meu cu documente
a fost refuzat de Ambasadoarea Romaniei la ONU Simona Miculescu, la care am avut o audienta.
Dansa a refuzat sa se uite la documente, precizand ca in cazul in care descid plicul
compromitator audienta mea a luat sfarsit. Sa refuzat deasemenea scrisorea
mea adresata presedintelui Romaniei.
Sper ca la sfarsitul serialului Traian Basescu sa apara la televizor si sa-si ceata scuze poporului Roman. Despartirea de comunism nu se poate face cu comunisti si cea de securitate cu securisti. Este cum ai pune in fruntea unui tribunal international care judeca pe nazisti un comandant SS.
Robert Horvath Cineast SUA http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Marius Mina said...

Toni , e doar inceputul macelului disperarii,au depasit orice limita, ceea ce e mai grav este ca sunt sprijiniti in talharii si din afara Romaniei.

Vlad, stiu, asa e, acum cine-i mai opreste? Raspunsul intr-un episod viitor ;-)

Teo Negura said...

Marius, eu ma intreb cat de orbi sau de prosti putem fi, pentru a nu ne da seama ca toata mascarada asta e o inscenare grotesca ascunzand in umbra obscure interese de grup. Adica pana mai ieri institutul asta era super OK, facea tot soiul de medicamente si vaccinuri aproape fare efecte secundare nedorite, fiind apreciat chiar si in afara granitelor, iar peste noapte a devenit buboiul tumefiat ce trebuie extirpat degraba, pentru ca asa o cere agenda camarilei? Hai, mai, lasati-ne!

Marius Mina said...

Teo, prin faptul ca unii dintre noi nu ne lasam prostiti de imbecilii astia demonstram ca nu toti romanii sunt idioti si voteaza cu handicap.

Roxana Iordache said...

Ultima soluţie, o lovitură de stat. :lol:

Marius Mina said...

Roxana, deocamdata au dat-o tot ei (lol)

Roxana I said...

Deci, asta de care ziceam e legitimă. :D

Marius Mina said...

Roxana, atunci ce mai stam pe ganduri?

SimP said...

Nu pot sa inteleg un lucru: sunt peste 400 de cercetatori la I Cantacuzino... ei ce fac? Apleaca capul sa le fie taiat?
Nu au auzit de manifestatii in fata guvernului? Au familii ... prieteni... se pot strange vreo 2000 de oameni.
Scuze, dar oierii au mai mult sange in instalatie decat filfizonii de la I Cantacuzino. Si-au obtinut drepturile...

SimP said...

Mizeriile facute pe fata, fara scrupule de portocalii sunt deja de domeniul absurdului dar mai absurd este indiferenta/calmul de "vita dusa la taiat" a populatiei care sufera.
Nu-i inteleg...
E viata lor la mijloc si nu ies in strada?
Ar fi trebuit pusa presiune asupra guvernului... in fiecare zi sa fie cate o manifestatie de protest. Luni profesorii, marti CFRistii, miercuri minerii..etc ,,, si luni sa o ia iar de la capat. Sa nu mai stie putorile din guvern pe ce lume sunt... nu ar mai avea timp sa cocleasca furtisaguri. Nu e posibil ca o mana de gunoaie sa nu poata fi invinsa de majoritate.
Nu inteleg de ce partidele din opozitie mai pierd timpul cu congrese si rascongrese. Dupa alegerile frauduloase din 6 dec trebuiau sa fie toti uniti (cu liderii care ii aveau deja)si sa saboteze puterea la fiecare ocazie care o aveau. Si au avut destule!
Aveau ei timp de congrese dupa ce il "debarcau" pe betivan si clica lui.
PSDul a avut ocazia sa-l suspende pe betiv pentru demiterea lui Nica cu acte false... nu au facut nimic!
Singura concluzie logica la toata nebunia asta e ca sunt toti "ne-portocalii" un bunch de tampiti de care basescu isi bate joc cum vrea. Mai putin Antonescu care se pare ca tine cat de cat fraiele partidului si e consecvent in actiuni in ciuda misculatiilor cozilor de topor-iceanu.

A ajuns unul cu delirium tremens sa poata viclenii o tara intreaga si nimeni sa nu reactioneze...
Eu unul nu mai inteleg nimic!

Unknown said...

Este necesar un Program Guvernamental de reformă si de dezvoltare a competitivității sistemului național de cercetare, dezvoltare, inovare. Actuala criză economică motivează o creștere a investiţiei în educaţie şi
cercetare, în contextul reformării acestora, investiţia în aceste domenii strategice reprezentând o soluție de ieşire din criză. Actualul sistem de CDI este supradimensionat și s-a dezvoltat, treptat, după anul 1948, în contextul unei economii planificate. Acest sistem este rigid, anacronic şi incompatibil cu economia de piaţă şi cu globalizarea economică. Nereformarea și subfinanţarea educaţiei şi cercetării, activităţi cu impact pe termen mediu şi lung, vor conduce la adâncirea crizei economice, precum şi la îngustarea spectrului de soluţii pentru rezolvarea acesteia. Reforma cercetării trebuie cuplată cu reforma educației, în scopul întăririi activității de cercetare din universități. Scopul programului și al reformei sistemului naţional de cercetare - dezvoltare-inovare trebuie sa fie acela de a restructura conexiunile dintre ştiinţă, tehnologie, economie şi societatea civilă, astfel încât să fie lăsată piaţa să decidă distribuţia primară a resurselor CDI şi de a accelera comercializarea rezultatelor ştiinţifice şi tehnologice.