Tuesday, February 23, 2010

Basescu , DNA si ANI lucreaza intens pentru inlaturarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului

Basescu lucreaza intens sprijinit de ANI si DNA la inlocuirea lui Mircea Geoana din functia de Presedinte al Senatului. Apropiatii lui Mircea Geoana sunt chemati la DNA, sa toarne afacerile fostului lider PSD. Unora dintre acestia li se intocmesc dosare pe banda rulanta pentru a-i convinge sa verse informatii. Intre timp, Ponta si Mitrea lucreaza si ei in acelasi sens unic initiat de Cotroceni.
Ponta: "In timpul congresului i-am intins o mana lui Cristian Diaconescu.Din punctul meu de vedere ,pentru PSD si pentru Romania , el ar fi un presedinte al Senatului mai bun decat Mircea Geoana"
Rep: Este posibil ca Mircea Geoana sa piarda aceasta functie ?
Ponta: Ne vom bate ca aceasta functie sa ramana a PSD-ului.

Pe.De alta parte, Senatorul PSD Miron Mitrea afirmă, într-un interviu pentru Mediafax, că Mircea Geoană nu mai reprezintă interesele PSD la şefia Senatului.

4 comments :

Anonymous said...

Luni, la Sinteza Zilei, răspunzând la întrebarea lui Ciutacu cu privire la vreun posibil rol pentru Diaconescu în echipa câştigătoare, Ponta a răspuns că el i-a întins o mână, dar că a fost refuzat în favoarea lui Geoană, deci situaţia e clară. Când Ciutacu a insistat, Ponta a mormăit un NU destul de perceptibil. Nu, deci nu!
Acum văd că un NU pentru echipă înseamnă un DA pentru Senat, aşa ca un fel de exil, sau ce?!
Nu, deci da?!
Totul e posibil aici, pe Dâmboviţa, la porţile Orientului, cum se spunea odinioară...
Şi cum am şi ajuns. Din scutul creştinătăţii în scutul civilizaţie Occidentale! Antirachetă, dar scut!

Teo Negura said...

Precum ziceam si pe facebook, ar fi o mare eroare schimbarea lui Geoana acum. Pentru ca ea nu s-ar putea face decat cu conditia retragerii sprijinului politic de catre PSD. Mai bine insa chiar si un prostanac acolo, decat un naparstoc portocaliu.

Marius Mina said...

Toni, te asteptai la ceva mai de calitate?

Teo, sau poate vreunul agreat de Basescu, mai sunt inca destui prin toate partidele, cu precadere in PSD

Anonymous said...

cerberul lui geoana (dana nica) nu a fost chemata cu agenda pe la institutiile mentionate? mare pierdere.acolo se afla consemnari interesante.ea e omul de legatura cu "restul lumii".asa se vorbeste prin oras.