Tuesday, February 23, 2010

Fratele lui Radu Mazăre a fost pus sub învinuire de DNA

Senatorul PSD Alexandru Mazăre a fost pus sub învinuire de DNA, fiind învinuit în dosarul senatorului Cătălin Voicu, în urma unui denunţ al lui lui Nati Meir, după cum au precizat surse judiciare citate de Realitatea TV.
Nati Meir ar detine mai multe inregistrari compromitatoare cu personaje marcante din PSD si date despre afaceri nu tocmai in regula ale acestora, pe care intentioneaza sa le ofere procurorilor DNA, ulterior ele urmand sa apara in presa.numele din PSD vizate de Nati Merir, pana acum se stie doar despre senatorul Catalin Voicu, dar si despre deputatul Alexandru Mazare, fratele primarului din Constanta, Radu Mazare. Se pare ca lista lui Meir este mult mai lunga, iar probele dateaza chiar si din perioada 2000-2004, atunci cand PSD se afla la guvernare. Conform zvonurilor care circula pe piata, printre politicienii PSD ale caror "dosare" vor fi "date publicitatii" se numara Marian Vanghelie, Miron Mitrea si chiar Adrian Nastase. Totusi, din informatiile vehiculate prin presa si pe bloguri, lista cuprinde si nume mai putin importante. De altfel, conform acelorasi zvonuri , nu toate denunturile lui Meir vor fi facute cunoscute. O parte dintre ele, mai exact cele care vizeaza politicieni PSD mai putin marcanti, vor fi folosite in scop de santaj. Concret, unii deputati si senatori social-democrati vor fi obligati sa paraseasca PSD si sa se alature grupului dependentilor de DNA, condus de Gabriel Oprea.
Meir este arestat preventiv intr-un dosar de inselaciune, instrumentat de procurorii anticoruptie si trimis de curand in instanta. Fostul deputat a decis sa colaboreze cu anchetatorii DNA sperand ca, in cazul in care va fi condamnat, pedeapsa sa va fi redusa. El incearca sa profite de o prevedere a legii, potrivit careia persoana care in timpul urmaririi penale denunta si faciliteaza identificarea si tragerea la raspundere penala a altor persoane care au savarsit infractiuni beneficiaza de clementa in pronuntarea sentintei.

3 comments :

Anonymous said...

Pe partea ailalta, uite-i activitatea:

https://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=abd6ca9b-ebe8-4c02-b8bd-1134bc3eae94

0 initiative legislative
1 declaratie politica
2 interpelari
10 luari de cuvant

Asta ne-a dat uninominalul...

Anonymous said...

Mai degrabă asta ne-a dat nepotismul.
Nu că aş susţine aberaţia asta cu nominalul în vreun fel, Doamne fereşte!
Dar nici cu listele nu mi-a fost ruşine! Tot felul de rubedenii şi de intruşi din marea familie a fripturiştilor fără frontiere (ideologice) populau şi atunci Parlamentul, la fel de nesimţiţi şi aroganţi ca uninominalii.
Poate mai slugarnici cu şefu', care, de, ţinea lista. Se chema
"disciplină de partid" sau
"coeziune în jurul liderului"!
Că acum se vânează între ei, nici nu-i rău. Dar nu cred c-o fac pe bune. Totul are un scop, departe de înfăptuirea justiţiei. Şantaj, extrocrare, slăbirea redutei opoziţiei, asta e.
Dar şi epurarea asta forţată poate fi benefică. Depinde cine le ia locul dezertorilor. Dacă se va elibera vreun loc, până la urmă!
Că nu-l prea văd eu pe Mazăre (Radu, nu...) să îngroaşe rândurile Oprescienilor. Cu toate stelele care i se promit! Nu verzi, galbene. Pe epolet!

Anonymous said...

EXPLOZIA DEMOGRAFICA TIGANEASCA
( Diferenta dintre mogulism si populism )

Domnule Dan Voiculescu
Problema are un acut caracter social. A accepta conceptul de “corectitudine politica” (political correctness) creat si promovat de gruparile politice socialist-liberale, partidele socialiste Europene si Nord Americane,NU ar trebui sa faca parte din programul dumneavoastra. Democratia reala se sprijina pe clasa de mijloc. Lasati partidul socialistilor sa fie al socialistilor iar dumneavoastra sa sprijineti elementul activ al societatii.
In ultima instanta un partid sau dumneavoastra ca lider reprezentati nu numai idei politice abstracte ci si clase politice sau paturi bine determinate.
Concluzie
Sa nu se dea ajutor social decat persoanelor care sunt activ implicati in activitati benefice comunitatii in care locuesc.
Sa se impuna planificare familiara in cadrul etniei tiganesti. Crestera iresponsabil a populatiei tiganesti, nu este o activitate benefica tarii noastre fiindca: schimba demografia specifica Romaniei, altereaza cultura nationala (manele vs. traditionala muzica populara) Un stat care nu lupta pentru a-si pastra etnicitatea specifica, traditiile nationale si cultura proprie, isi dezice existenta, nu merita sa fie inclus in familia statelor europene.
ROBERT HORVATH DEVA cineast USA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://devanewyork.blogspot.com/