Thursday, February 25, 2010

Oprea şi independenţii plănuiesc scoaterea UDMR de la guvernare

Independenţii lui Gabriel Oprea plănuiesc scoaterea UDMR de la guvernare şi preluarea posturilor guvernamentale deţinute de aceştia, susţin surse parlamentare. În acest sens, independenţii şi-au propus să egaleze şi chiar să depăşească cu mult numărul de parlamentari pe care Uniunea îi are în cele două camere legislative. Potrivit surselor citate, PDL ar fi dat lui Oprea semnale încurajatoare în acest sens, nemulţumit de comportamentul Uniunii faţă de trecerea la unicameralism, dar şi de poziţiile pro-autonomiste exprimate în ultima vreme.(Impactnews)

5 comments :

Anonymous said...

Si fac treaba intr-un mod al naibii de eficient!

Din chestia asta, in mod paradoxal, are de castigat si PSD-ul. Scapa de santajabili.

Si daca iese si UDMR-ul de la guvernare abia atunci se creeaza premisele unei schimbari...

Marius Mina said...

Asta sper si eu dar cu UDMR te poti astepta la orice

Teo Negura said...

Evident ca asta urmaresc, pentru ca tagma celor fara vreun orizont politic, adunatura de sub umbrela unui Oprea sunt mult mai usor de urmarit sau santajat.

Anonymous said...

Premisele unei schimbari se pot face si acum dupa parerea mea. Teoretic, cu PSD, PNL si cativa votanti din partidul stat s-ar putea ajunge la majoritate.

Problema este ca atat PNL-ul cat si PSD-ul sunt macinate de "atentate" interne, dictate de Traian Basescu. Singurul partid in care e pace e UDMR. Deocamdata. Daca vor iesi de la guvernare, Traian Baescu va lua la inaintare presedintele partidului civic maghiar, Szasz Jeno, ca sa slabeasca randurile votantilor UDMR.

Prin crearea unui nou partid de marimea UDMR, ar crea si mai multe probleme pentru o opozitie deja macinata de lupte interne. In cazul asta, PDL va dobandi o majoritate mai greu de egalat.

Anonymous said...

Echipa de taximetristi independenti de la Gara de Nord, Aeroportul Baneasa si Unirii, un nr de aprox 50 de soferi, toti cu studii superioare, multi pensionari si fosti ofiteri MApN, dorim sa transmitem din partea a foarte multi pasageri ai nostri multe salutari si felicitari domnului Ministru al apararii, domnul general Gabriel Oprea ! Un mare patriot, ce se bate pt tinerii Romaniei, formind in institutiile militare de invatamint superior printre cei mai buni ofiteri si ofiteri-ingineri din Europa ! Cinste familiilor acestor copii care i-au educat cu spiritul de sacrificiu pt a Servi Patria !
In viitoarea campanie electorala bazati-va pe noi ! Pt dvs dl-e general ne vom bate precum leii !
Noi nu sintem microbisti, dar tinem la dvs dl-e general Gabriel Oprea precum microbistii la echipa favorita, aceasta pt ca am observat inaltul management al domnului general Gabriel Oprea si consideram ca in viitor copii nostri care sint studenti la buget la fara taxa vor trai mai bine sub matricea manageriala implementata de catre dvs dl-e general !
Copii nostri invata de la sar capacele in timpul anului universitar pt a fi integralisti iar in vacanta de vara muncesc cu noi pe terenul ce-l avem pt obtinerea legumelor si vinzarea lor.
Sa traiti !