Sunday, May 8, 2011

Arhive: Strategia de anihilare electorala - Calin Murg (PDL) VS Neculai Ontanu


Se intampla in campania pentru Primaria Sectorului 2, in 2008. Animalul politic Calin Murg si strategia inteligenta de anihilare a generalului plutonier, Neculai Ontanu. Cei doi, fosti adversari, au devenit intre timp, parteneri de guvernare. Ontanu s-a desprins din PSD pentru a ingrosa randurile lambadei guvernamentale , manat de interesul si bugetul national, in jurul nasului , Basescu. Decat clientul DNA si al Parchetului , mai bine la guvernare.

Cum vroia PDL sa-l degradeze pe Ontanu din fruntea primariei in 2008 , puteti citi singuri in agenda de lucru a lui Calin Murg, specialistul in comunicare via BlackBerry. Interesante metodele de lucru folosite cu succes in campaniile electorale din ultimii ani, pe care PDL se lauda ca le-a castigat corect, prin vointa populara . Mita electorala din bani publici, relatii locale cu lumea interlopa si comunitatea minoritatilor, unilateral acceptate. Documentele de mai jos sunt extrase din insemnarile de lucru, ale consilierului PDL din CGMB. Aspirant, in momentul respectiv, la fotoliul de edil al Sectorului 2.
In ele puteti gasi aspecte interesante, de la denigrarea lui Ontanu, pina la relatiile structurale cu rromii din zona target, relatiile PDL cu ASESOFT -ul lui Sebastian Ghita , omul care aduce softul. Colaborarea cu OTV-ul lui Dan Diaconescu, devenit intre timp un aliat de importanta strategica al PDL si UNPR. Garantez seriozitate si originalitatea grafologica. Despre relatii sexuale, tehnica Sado-Maso, MISA, site-uri fantoma inregistrate sub www.neculaiontanu.ro, prin care sa fie atacat adversarul, cu marfa "preparata". Cititi si va delectati :


Amintind de Neculai Ontanu , nu pot sa trec peste valorile umane pe care edilul sarmalelor gratis, le poseda genetic. Va imaginati ce performante ar fi obtinut subofiterul, devenit general la apelul bocancilor lui Basescu, daca se nastea cu o suta de ani in urma si ar fi activat in regimul lui I.V. Stalin, sau in anturajul lui Adolf Hitler? O zi normala de lucru din viata primarului care este, Neculai Ontanu, candidatul propus de UNPR si sustinut de PDL ,la Primaria Capitalei,pentru a localele de anul viitor, impotriva lui Sorin Oprescu.


10 comments :

zincabeiu said...

Acest Murg oferea, in Sambata Pastelui cosulete cu oua(vopsite portocaliu, normal) la intersectia B-dul Obregia cu str.Turnu Magurele.Credeti ca-l refuza cineva !Bine ca n-a incercat sa-mi ofere mie, ca-i dadeam cu ele in cap.Dar stiti, procedeu e vechi cat lumea, functioneaza perfect : saraceste-i fi faci ce vrei cu ei !

Marius Mina said...

@zincabeiu, ambele personaje apartin aceluiasi regn , doua panarame penale

Anonymous said...

Ontanu ii arde cu tigara iar Murg negociaza cu ei

Anonymous said...

Ontanu a inceput sa deschida niste expozitii penibile de arta la Hala Noua Obor.
Vrea marla sa castige capital.
A oferit vizitatorilor, la deschidere, vsaratele si vin prost.

Anonymous said...

Apoi a dansat cu o parasuta cu rochie portocalie. Valsau printre tarabele cu legume.

SimP said...

Absolut penibil ori Penibilul absolut? Cam amandoua cand vorbim de murg.
Am ras cu pofta, Mariuse, vizionand filmuletul cu murg. Este exemplul tipic de prost mincios.

Anonymous said...

Marius, da-i in p*** ta de pedelei. Radu a predat partidul la cheie si tu faci aci dezinformare. Asta era raionul meu.
Ajuta-l naibii ca este extrem de suparat. A fost fost nevoit sa faca asta, strins de coaie de dracu stie cine. Ma rog, teoretic este suparat, practic nu mai stiu ce sa cred.
M-ati suparat toti si el m-a dezamagit cumplit.

Anonymous said...

neica,
ar trebui sa semnam
anonymus 1
anonymus 2
anonymus 3
anonymus 4

ca se naste confuzie.

Roxana I. said...

marius,
a venit ziua F.

Roxana Iordache said...

Scoate mizeria-aia! OK, au reuşit, nu mai postez pe blogul tău. Până la urmă, e preferabil să mă enervez că WordPress-ul trimite aiurea la spam, decât să am o platformă ca blogspot care nu-ţi permite să banezi clonele.