Wednesday, April 25, 2012

Intalnire de taina, Blaga, Hrebenciuc, Liviu Dragnea

Aseara Vasile Blaga impreuna cu trei senatori PDL au avut o intalnire privata cu Viorel Hrebenciuc, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea.

Grupul Blaga ar putea sustine motiunea de cenzura in schimbul pastrarii presidentiei senatului si acceptari de catre USL a unor legi importante pentru PDL. Vasile Blaga doreste debarcarea lui Emil Boc de la sefia PDL si schimbarea politicii PDL.
PSD-ul a cerut schimbarea Robertei Anastase. Calin Popescu Tariceanu a cerut lui Vasile Blaga delimitarea PDL de presedintele Traian Basescu si sprijin pentru o eventuala suspendare a presedintelui.
In urma demiterii guvernului MRU, ar fi numit un guvern politic tehnnocrat, care va pregatii alegerile locale si cele parlamentare.
Vasile Blaga spera ca trecerea in opozitie si delimitarea de Traian Basescu , va imbunatatii scorul electoral al PDL-ului, in vederea alegerilor din toamna.
Odata cu delimitarea de Traian Basescu din PDL ar urma sa fie exclusi Elena Udrea, Anastase Roberta si gruparea din jurul lui Emil Boc.In urma demiterii guvernului MRU, ar fi numit un guvern politic tehnnocrat, care va pregatii alegerile locale si cele parlamentare.

Vasile Blaga spera ca trecerea in opozitie si delimitarea de Traian Basescu , va imbunatatii scorul electoral al PDL-ului, in vederea alegerilor din toamna.

Odata cu delimitarea de Traian Basescu din PDL ar urma sa fie exclusi Elena Udrea, Anastase Roberta si gruparea din jurul lui Emil Boc.(pesurse.ro.blog)


1 comment :

Dan Trofin said...

mi se pare constit dealu-ul pentru acest moment.
o intalnire corecta, nu stiu insa cat de sigure is sursele.