Thursday, July 17, 2014

Sergiu Ionut Diacomatu - Un escroc , tentativa de interlop la fara frecventa, noul lider al PNL Sector 1


Motto " A venit la Braila a venit cu multi , multi bani, au fost sifonati bani multi de la  Fondul Proprietatea , via ANRP , unde activa ca membru  , Acolo e cheia si succesul sau, Udrea nu se combina cu oricine. Nu stii sa furi, nu te califici in anturaj."

Update : PNL Bucuresti blat cu  Udrea
“Tase (n.a. apelativul lui Teodor Atanasiu, coordonatorul PNL București”) face jocuri dubioase. I-a tras Udrea coșul cu ouă de sub fund și acum încearcă să îl împartă cumva.”, susține unul din vicepreședinții PNL , referindu-se la majoritatea pe care PMP a făcut-o cu PSD în Consiliul Local al Municipiului București (CGMB) deși înțelegerea era taman invers.
Suspiciunile au devenit din ce în ce mai mari după ce facțiuni mari din organizațiile PNL de sector au pactizat cu oamenii PMP – practic echipele PNL de campanie din casă în casă împărțeau materialele electorale ale Elenei Udrea și nu cele ale lui Klaus Iohannis.
“Atât de proști au fost încât i-au recunoscut oamenii și ne-au sesizat. Erau pungi cu Iohannis și în interior poze cu Udrea. Există fotografii cu liberali cu carnet branduiți cu PMP și Udrea.“Se joacă cu dosare clar! Omul e prins cu Dosarul referendumului, cu Dosarul cu Turceniul și Rovinari și mai are o seamă de belele. S-a zbătut să preia Bucureștiul să îl facă pe Oprescu să negocieze și a eșuat cu PMP-ul pe cap. Din câte știu eu le-a promis cote de voturi în unele zone și non-combat în rest contra protecție”,


Sergiu Ionut Diacomatu - Un escroc , tentativa de interlop, organizator de party-uri al Elenei Udrea, injectat in aorta principala a PNL Sector 1 . Blat cu Ioana Costescu care a prefarat sa ramana "liberala" dupa ce a stat ca o capusa in ceafa lui Chiliman atatia ani si i-a umflat poturile de peste tot , Sergiu Ionut Diacomatu a fost transferat de la Braila ( Diana Tusa stie mai multe, au fost colegi de judet ), in inima Bucurestilor. O miscare care a pus pe jar spiritele dar daca ordinul de la Atanasiu , e ordin, prostimea merge mai departe cu "fuziunile" pina n-or mai ramane nici fulgii din PNL . acum incep sa-mi explic de ce BMW-ul 6 al tradatorului Atanasiu era parcat mereu in zona sediului PMP din Bucurestii Noi. Credeam ca omul merge la frizer si cand colo, el combina aliante cu basistii mult inaintea alegerilor europarlamentare. Sergiu Diacomatu spera sa castige primaria sectorului 1. Cel putin asa se lauda , bazandu-se pe promisiunile fostei aghiotante a lui Andrei Chiliman si apropiatilor ei "taranisti " : " Ti-l pun pe Chiliman pe tava, am 2 volume de dosare cu el , nu trebuie decat sa le duci la DNA si primaria e a ta ". Pina la investire , Diacomatu are de rezolvat multe probleme de conduita personala si profesionala. Campania pe banii altora e prajitura, mai ales cand le promiti luna de pe cer  pentru sute de mii de euro .  Cele mai fierbinti sunt tepele pe care le-a tras tiganilor din sectorul 1, banul promis pentru voturile comunitatii dar pe care a uitat sa-i achite dupa. Il cauta tiganii disperati si nu stiu cum o va scoate la mal, Relatiile sale cu lumea interlopa, nu-l vor absolvi de stabor, nici Tampafoi, nici Randunica nu vor pune curul pentru el cand s-o declansa revolutia minoritatilor . Poate-l scapa Udrea, de frica a nu se sparga in ancheta, despre combinatiile cu terenuri si spalatoria de bani comise impreuna cu cumatrul sau , proprietarul blocului cu 10 etaje de langa stadionul Dinamo. Cum care? Cel cu fast Food-ul din Dorobanti ... Sa-i uram succesuri noului presedinte interimar, PNL Sect 1. Un fief liberal de 70% , prabusit in mocirla tradarii si a impotentei liderilor...  .(voi reveni cu amanunte )

1 comment :

DIICOT said...

"În perioada 2009-2013 am fost angajat al ANRP, iar până în octombrie 2013 am fost director al Direcţiei pentru coordonarea şi controlul aplicării legislaţiei din domeniul restituirii proprietăţii funciare (Direcţia funciară). În această calitate, aveam ca atribuţii de serviciu: semnarea mapelor de şedinţă, coordonarea serviciului petiţii şi relaţii cu publicul şi serviciul control. În perioada 2010-2011, deşi Serviciul despăgubiri, potrivit organigramei era în subordinea mea, în fapt, acesta era coordonat de către vicepreşedintele (ANRP - n.r.) Sergiu Ionuţ Diacomatu. În acea perioadă, şef al serviciului a fost Ancuţa Cecilia Anghelina. Conform regulamentului intern al ANRP, prefecturile transmiteau, printr-un reprezentant, dosarele propuse pentru despăgubiri direct Serviciului despăgubiri, în urma unei programări sau a unei solicitări din partea prefecturilor", a spus Bica, în faţa anchetatorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Fosta şefă a DIICOT le-a mai spus procurorilor anticorupţie că de transmiterea lucrărilor se ocupa şefa de serviciu, care ar fi lucrat predominant cu vicepreşedintele ANRP Sergiu Diacomatu. Bica a explicat în detaliu şi modul de repartizare şi parcurs al dosarelor de despăgubire.

"Repartizarea lucrărilor către consilieri o făcea şefa de serviciu, respectiv Anghelina Cecilia. După repartizarea dosarelor către consilier şi verificarea actelor din dosar, acestea era propuse către CCSD (Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor - n.r.), în vederea transmiterii la evaluare. După repartizarea dosarelor către consilier şi verificarea actelor din dosar, acestea erau propuse CCSD, în vederea transmiterii la evaluator. După ce comisia propunea transmiterea către evaluator, dosarul era înaintat acestuia, în vederea întocmirii raportului de evaluare în termenul stabilit de procedura internă a ANRP. După întocmirea raportului de evaluare, acesta era transmis către Serviciul Despăgubiri din cadrul ANRP, serviciu care îl propunea pentru următoarea întrunire a CCSD. Odată ajuns în comisie, dosarul era fie aprobat, fie transmis spre reevaluare dacă membrii comisiei aveau neclarităţi cu privire la sumă şi modul de întocmire a raportului de evaluare. În momentul în care raportul de evaluare era aprobat de către Comisie se proceda la redactarea deciziei de către fiecare consilier care avusese anterior în lucru dosarul. Decizia era semnată de către preşedintele instituţiei, de vicepreşedintele care răspundea de Direcţia fondului funciar, de directorul acestei instituţii, de Şeful serviciului despăgubiri, de un consilier care se ocupa de raportul de evaluare şi de altul care verifica conformitatea standardelor de evaluare folosite de către evaluator"

Referitor la dosarul lui Gheorghe Stelian, fosta şefă a DIICOT a declarat că "acesta a fost înaintat ANRP de către Prefectura Bucureşti, în urma Hotărârii Comisiei Municipiului Bucureşti, şi înregistrat la Serviciul despăgubiri. Consilierul care s-a ocupat de soluţionarea dosarului a fost Mihaela Botizan".

"De asemenea, doresc să precizez faptul că deşi eram director al Direcţiei care coordona Serviciul Despăgubiri, şefa serviciului, Anghelina, uneori purta corespondenţa exclusiv prin intermediul vicepreşedintelui Diacomatu Sergiu. Consider că proceda în acest fel întrucât nu eram considerat un om apropiat vicepreşedintelui, care să fie dispus la compromisuri sau solicitări neconforme cu legea sau regulamentul instituţiei. În acest mod s-a procedat şi în cazul dosarului nr. 22714/FFCC", se mai arată în declaraţia dată de Bica şi citată de aceleaşi surse.

Alina Bica le-a mai spus procurilor, referitor la despăgubirilor aprobate lui Gheorghe Stelian, că nu a văzut niciodată raportul de evaluare al expertului, dar că la finalul procedurilor a fost emisă decizia din 15 martie 2011 pe care a semnat-o "alături de celelalte persoane, potrivit procedurii instituite la nivelul ANRP".