Friday, October 31, 2008

Bogdan Olteanu in campanie cu jandarmii lui Cristian David


Faptul ca si-a inceput campania in "ilegalitate", cu cca o luna si jumatate inaintea datei oficiale, nu l-a impiedicat pe Presedintele Camerei Deputatilor sa-si fabrice in laboratorul propriu o strategie care-i va scurtcircuita mult sansele. In primul rand, mi s-a adus la cunostiinta, tehnica de colectare a semnaturilor pentru candidatura D-lui Olteanu. Profitand de naivitatea si buna credinta cetatenilor care locuiesc in Colegiul Electoral Nr 1, echipele de sprijin prezentau proiecte de mediu (salvarea Parcului Bazilescu, Complexului Tineretului etc) aflate in agenda Primarului Chiliman de cateva luni , ca pe o initiativa personala pentru care solicita sprijinul si semnaturile locuitorilor Sectorului 1. In acelasi timp erau inregistrate insa pe formularele de sprijin pentru candidatul Olteanu. Semnaturi care cu certitudine au fost depuse la BEC pentru oficializarea si validarea candidaturii sale. Ieri activitatea electorala a debutat in forta, echipe de campanie aruncate la intamplare in Colegiul 1 din Bucuresti a strabatut imbracati in galben, incarcati de materiale publicitare cu care au reusit sa aduca la exasperare locatarii din cartierele sectorului 1.
Este pentru prima data dupa 1990 cand candidatii partidelor istorice sunt intampinati cu adversitate si huiudieli.
Campania conceputa de Bogdan Olteanu a reusit sa incinga spiritele si sa testeze rezistenta nervoasa a rezidentilor din zona Pajura, Damaroaia, Bucurestii Noi si Chitila. Echipele de agitatori/distribuitori de materiale electorale erau huiduiti pentru faptul ca propaganda fatisa pentru drepturile minoritatilor sexuale nu a reusita sa treaca inca pragul psihologic in perceptia majoritatii.
Acuzati ca vor sa legalizeze casatoria intre persoane de acelasi sex , infierea de copii orfani de catre cupluri de homosexuali etc.
Printre obiectiile cetatenilor din zona Pajura /Damaroaia era si posibilitatea ca sediul Teatrului Masca sa fie transformat in "Club Gay". Echipele de campanie aflate in teren au negat aceasta ipoteza asigurand cetatenii ca nu este vorba de un Club Gay ci de catre un Centru de relaxare pentru tineret .
Atitudinea lor a stranit din nou controverse acide care au degenerat la un moment dat. Interventia salutara a doua echipaje de jandarmi trimse special de prietenul D-lui Olteanu, Minsitrul Cristian David, au linistit spiritele incinse in cartierul Pajura.
Brigazile de campanie ale candidatului PNL s-au imprastiat rapid, situatia revenind la normal.
Dupa controversele nou create de Traian Basescu si Legea majorarii salariale, PNL trece printr-o criza riscanta. Daca Bogdan Olteanu isi va continua opera in acelasi stil nu va reusi decat performante negative pentru intregul PNL.

Daca m-as numara printre consilierii de campanie ai candidatului i-as sugera sa renunte la zonele ostile, stricate deja de propaganda desucheata si neinspirata, pentru zone mai putin ostile. Pentru ca odata tulburata starea de spirit dintr-un anumit segment electoral nu o poti indrepta printr-o prezenta abuziva incercand sa te impui prin forta. Aceasta tehnica nu aduce niciun beneficiu, dimpotriva, atrage si malignizeaza animozitatile .

Succes in alegeri D-le Bogdan Olteanu !

6 comments :

Anonymous said...

Basescu cand se-mbata striga cat il tineau trompetele ca 20 la suta dintre români sunt “pe invers”.
Il contrazic pe alcoolicul de la Cotroceni dar cu siguranta Dan Motreanu si Bogdan Olteanu au ceva impreuna,altfel n-ar apara cu atata forta drepturile homosexualilor.
Motreanu a declarat deschis ca ar vota pentru legalizarea casatoriei între homosexuali. "Nu am nimic împotriva homosexualilor. Chiar nu ma deranjeaza. Ca liberal, consider ca este vorba despre viata lor privata si as vota în Parlament pentru casatoria între homosexuali si pentru dreptul de a adopta copii"

Anonymous said...

Omule...ai luat-o sincer pe ulei iar acest articol este o mizerie ordinara si sincer nu cred ca vreun om normal ar putea crede aberatiile pe care le postezi pe acest blog.Cred ca te-ai lovit de prea multe ori la cap in timpul cascadoriilor.Criticile tale la adresa lui Obama si Olteanu sunt nu doar nefondate si halucinante ci de-a dreptul ridicole.In speranta unei insanatosiri grabnice din delirul in care pari a fi profund aruncat iti urez sanatate si...revin-o la realitate.

Anonymous said...

Pentru un candidat al unui partid politic nu este nevoie de depunere de semnaturi de sustinere( doar cei independenti au nevoie de asa ceva)... Pentru mai multe detalii lecturati legea electorala..inainte de a incerca sa manipulati...

Anonymous said...

Pe langa faptul ca mananci verbe, mamanci si cacat. Ai vreo dovada care sa confirme spusele tale? Din cate am vazut in acest cartier, sa stii ca Olteanu ofera cele mai putine pliante si aloca cel mai mult timp pentru a'i asculta pe oameni. Iesi si tu din casa si nu mai fi atat de convins de barfe. Nu mai da copy paste ca o marioneta, filtreaza informatia si verific’o. Sunt curios din ce partid esti…ca o asemenea propaganda nu e gandita de un om cu o convingere apolitica.

Anonymous said...

Motto "O arzi in halul asta...esti o victima indoctrinata"

Intr-o societate in care tot ceea ce stim despre cei carora le-am incredintat "haturile" statului se limiteaza strict la mass-media, ma tem ca si dumneavoastra va limitati la perspectiva oferita de un ecran. V-ati intalnit cu vreuna din acele echipe pe care le desconsiderati atat de mult? Eu unul am avut deosibita placere sa vad generatia tanara ca incepe sa se implice activ in viata politica, e un pas mic dar sigur catre reconstructia morala si etica a statului roman.

Anonymous said...

lipsa creier + mult timp liber + imaginatie bogata + mult cacat de mancat la dispozitie = blogul domnului marius mina... ca deh...e cool sa ai blog in ziua de azi