Sunday, March 15, 2009

Crin Antonescu sustinut de 27 de filiale

Crin Antonescu a anunţat că programul său de candidatură la şefia patidului, "2009: Relansarea PNL", beneficiază de sprijinul a 27 de preşedinţi de organizaţii judeţene şi de sector.
Antonescu a prezentat, astăzi, programul cu care vrea să câştige preşedinţia PNL în detrimentul actualului şef al liberalilor, Călin Popescu-Tăriceanu. "În actualul context politic, PNL are o misiune majoră pentru că este singura forţă politică în stare să apere o politică democratică. O majoritate în jurul lui Traian Băsescu, un guvern conjugat cu puterea prezidenţială hipertrofiată reprezintă tot atâtea ameninţări la adresa calităţii sistemului democratic".


4 comments :

Garcia Muerte said...

Vom avea un scor zdrobitor in favoarea lui Antonescu.

"Liberalii din Timiş au luat o decizie în privinţa confuntării dintre vicepreşedintele Crin Antonescu şi actualul preşedinte al partidului, Călin Popescu Tăriceanu: îl susţin pe primul dintre candidaţi pentru şefia partidului. Bineînţeles, este o recomandare, pentru că delegaţii la congres vor vota în mod individual.

Recomandarea vine din partea Delegaţiei Permanente a PNLTimiş, decizia fiind luată prin vot secret. Timişul va avea 25 de delegaţi la congres. Deputatul PNLTimişHoria Cristian spune că în trasarea acestei recomandări a contribuit mult relaţia pe care vicepreşedintele Ludovic Orban, marele susţinător al lui Antonescu, o are cu organizaţia judeţeană: „Lucrurile care au cântărit în favoarea lui Crin Antonescu sunt legate de personalitatea sa şi de relaţia specială pe care Ludovic Orban o are cu judeţul Timiş. În niciun caz nu este o penalizare a lui Călin Popescu Tăriceanu, nu se datorează modului în care acesta a condus fostul guvern şi faptului că nu am intrat la guvernare”, a declarat, vineri, Horia Cristian."

Este o preluare din presa locala de Timisoara. Asteptam cu interes ultimele masinatiuni ale tripletei de comici Tari-Andro-Olty!

Anonymous said...

tutule, nu te imbata cu apa minerala! Crin nu are decat 22 de filiale. Atit. Daca mai pui ca printre astea sunt Covasna si Harghita, cu 3, respectiv 4 delegati, cred ca am spus totul. Ba nu chiar. Din vreo 7 filiale care il sustin pe Crin, intre 15 si 20% voteaza cu Tariceanu.
Deci sa nu te surprinda cand Tariceanu va castiga cu 200 si ceva voturi mai mult.

PS

Obsesia ta anti-Olteanu este alimentata de papa Andrei? Daca da, atunci esti si tu vinovat de niste chestii de acum un an de zile.
Nu prea cusera treaba

Marius Mina said...

Anonim, tuta-i mama, bunicutza Gisela ,si restul arborelui genealogic din care te tragi.
La congres, fetelor, la congres.Mai sunt 7 zile si tare ma tem ca va trebui sa va cautati de lucru.iti dai seama ce tulburat sunt de ipotezele tale trotskiste.Ai grija cu tva -ul ca se sparge buba.

Anonymous said...

@Anonim: Pe hartie, crin are 27 filiale in mana. Dar neoficial el are cam in jur de 35 de filiale!

Securistule, acum ca NATO si-a preluat Romania (fosta zona a nimanui) oamenii acum au curajul sa va arunce afara TOATE CLICILE DE securisti NEMERNICI IN FRUNTE CU BASECU, TARICEANU, BOGDAN OLTEANU, ETC ca pe dintii stricati! HA! HA! HA! HAAAAAAAA!