Tuesday, August 4, 2009

Emil Boc , omul care aduce ploaia


Metodele de stors cash ale guvernului Boc sunt construite strategic dupa metoda parcarilor "Dalli" , afluenta de cash de cca 3.6 milioane de euro pe an , necontrolabili . Bani pentru nevoile zilnice ale PDL , mai ales intr-o perioada fierbinte, cum ar fi campania electorala. S-a introdus de curand taxa de pod sau de autostrada in drumul spre Litoral. Autoritatile "competente" incaseaza 3 euro de la fiecare automobil care intra in zona .Problema are doua capete otravite pentru contribuabil, prima este legata de plata taxei fara bon sau chitanta , ceea ce inseamna ca sumele intra in buzunarele celor care controleaza afacerea.Pe primul loc se zvoneste ca "productia" de cash este patronata de Ministerul Transporturilor in complicitate cu Ministerul Finantelor si autoritatile locale din zona de "impact".
Va aduce ploaia, va alunga norii, va combate grindina, va imprastia ceata densa si chiciura si va atenua tornadele. Nu este vorba despre o forta divina, ci despre Administratia Sistemului National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor (ASNACP), infiintata de Guvern si subordonata Ministerului Agriculturii.
Specialistii afirma ca incercarea de a controla vremea nu este buna pentru ca schimba clima si nu renteaza, costurile fiind foarte mari. Se pare ca, in plina criza, Guvernul Boc pentru asa ceva are bani. Asadar, pe de o parte Guvernul Boc taie (sau se face ca taie) din agentiile subordonate ministerelor ca sa mai faca niste economii la bugetul de stat, si pe de alta parte infiinteaza altele, mult mai costisitoare.
Aloo, ce lula de criza????

1 comment :

nicole said...

Basboc este intr-o permanenta criza de nervi si de bun simt.