Tuesday, August 4, 2009

Welcome home Mark Gitenstein!


Mark Henry Gitenstein, noul ambasador al Statelor Unite în Romania, a declarat dupa depunerea juramantului ca a primit instrucţiuni clare pentru a ajuta Romania să treacă peste perioada de recesiune, mai ales prin schimburile comerciale cu Washingtonul si dezvoltarea investitiilor americane in Romania.
"Am primit instrucţiuni foarte clare în ceea ce priveşte activitatea mea, voi face tot ce-mi sta in putere pentru a ajuta romanii sa iasa din recesiunea economica , mai ales prin dezvoltarea relatiilor comecriale si al investitiilor americane in Romania"

Gitenstein a vorbit putin in limba romana, "pentru prietenii sai din Romania si in onoarea bunicilor sai. "Nu este nu doar o mare onoare sa fiu reprezentantul personal al Administratiei Americane in Romania, ci este si o revenire acasa". "Este o revenire la originile mele, la locurile de unde au plecat, in secolele trecute, bunicii si strabunicii mei, în America. Le aduc acum, aici, un omagiu de recunostinta"

4 comments :

raluca said...

Ce se știe pe la voi, a primit și instrucțiunea cea mai importantă (să-i facă bagajele pt Rahova, machitorului național)?? ;)

Marius Mina said...

@Raluca- crezi ca singur nu si le poate face?
Daca-i atat de puturos s-ar putea sa faca frigul

Anonymous said...

gitestein jidanul asta infect e doar o alta loaza de prost augur a administratiei obama ce face de rusine America. A venit in RO si printre primele lucruri cerute a fost reluarea exportului de copii sub masca adoptiilor internationale spre USA. Simplu si perfid jidoveste! Interesul metaterial si sfidarea altor natii sub vorbe ticluite de pretinsa prietenie. Inca o data USA se fac de ras dupa ce cativa ani in urma au trimis un homosexual fetita care se afisa in public cu sotul lui, in post de ambasaor. Ce rusine si sfidare fata de Romania sub vorbe mieroase si pline de minciuni!

Marius Mina said...

Anonymus, Romania este sfidata si calcata in picioare de cei care o conduc azi.
Cu exportul de copii ramane de vazut, oricum mai bine in America decat sa-i vanda la tigani pe 500 -1000 de lei,pentru material didactic de cersit prin Europa.