Wednesday, August 5, 2009

Gata cu Videanu, s-a emancipat


Citeam in presa centrala un articol despre casele de brokeraj ale D-lui Videanu si Attila Verstoy. Nu mare mi-a fost mirarea cand am descoperit gradul de emancipare al baiatului timid venit pe valurile emanatiei revolutionare , tocmai de la Videle, rosu in obraji ca miezul de pepene cultivat pe tarlaua din spatele casei . De la cioplitoria in marmura pina la sutele de mii de borduri instalate prin contracte directe cu Primaria al carui tartor era, Adriean a prins din zbor sfaturile specialistilor in materie de "smart investment" , deschizandu-si propria casa de brokeraj . Care este compatibilitatea dintre functia de Ministru al Economiei si tranzactiile bursiere fara ca vicepresedintele PDL sa poate fi banuit sau chiar acuzat de "insider trading", o infractiune care in lumea civilizata s-ar cota la bursa juridica cu ani grei de temntita. Casa de brokeraj a lui Adriean Videanu se numeste Equity Invest, in care ministrul Economiei detine doar la vedere 25% din actiuni, restul fiind impartite in mod discret unor persoane de maxima incredere si securitate tranzactionala .

7 comments :

tony said...

Ar fi buna o comisie si pentru Videanu!

Marius Mina said...

Tony, la astia trebuie omul si comisia, e o noua moda in politica furaciosilor de Romania

nicole said...

Sunt curioasa CINE este in "spatele" lui Videanu.

tony said...

In sfarsit mi-a picat fisa.Nu mai sunt cei de altadat' . :)

maminineta said...

Marius,se fac comisii,care intocmesc dosare pe care se scrie mare NUP si se duc la arhiva.Asa toata lumea munceste, fara sa produca nimic.Romania poarta ochelari.

Anonymous said...

Poate ca se ''v-a'' emancipa el dar numai dupa ce reia clasele I-VIII !

Marius Mina said...

@maminineta, s-a schimbat suceaua de data asta, e inceputul unei lungi serii de rasturnari cu valoare penala.
@Vlad, omul nou conduce destinul romanilor.Daca vagabonzii astia sunt singurii au putut accesa parghile puterii e grav ptr Romania.