Wednesday, August 5, 2009

PRM rupe protocolul cu PD-L la Primaria Capitalei

Partidul Romania Mare va rupe, in cateva zile, protocolul de alianța in Consiliul General al Capitalei, ceea ce inseamna ca majoritatea va fi a reprezentantilor PSD si PNL.
PRM a decis sa rupa proctolul de alianta cu PDL si PNG la scurta vreme dupa ce acesta a fost incheiat, in iunie, prin care partidul lui Basescu deține majoritatea in Consiliul General, presedintia acestuia si un post de viceprimar.In cateva zile, decizia va deveni oficiala, iar partidul lui Vadim Tudor va crea o majoritate noua, cu 28 de consilieri dintr-un total de 55, alaturi de PSD si PNL.
In urma acestei decizii PRM isi pastreaza viceprimarul actual al Capitalei, in persoana lui Victor Iovici, viceprimarul PDL Mircea Raicu va fi inlocuit, intr-o sedinta extraordinara a CG, cu un reprezentant al PSD, cel mai probabil Doru Giugula, iar presedintia CG va fi preluata de PNL.
Informatia a fost difuzata de Inpolitics si confirmata de purtatorul de cuvint al PRM, Marius Marinescu.
Reprezentantul PRM a precizat ca "lansarea noi aliante va pune capat hegemoniei PD-L in București si va da startul unei campanii de dezvaluiri explozive prin care bucurestenii vor afla ce aranjamente s-au facut incepand cu anul 2000, in mandatele primarilor Traian Basescu si Adriean Videanu, ce afaceri de sute de milioane de euro s-au realizat, ce retrocedari ilegale, importuri de borduri si distrugeri de spatii verzi au fost aprobate, pe banii contribuabililor.
Pentru Basescu si partidul sau vin vremuri grele, pentru ca momentul adevarului se apropie. Este ultima reduta pe care o mai detineau, iar acum o vor pierde si pe asta si, se stie, cand pierzi Bucurestiul, pierzi si tara...".
Este foarte probabil, potrivit Inpolitics, ca manevra pusa la cale de catre PRM sa fi fost cunoscuta de ceva vreme si de primarul general Sorin Oprescu, acesta luand, recent, decizia de a taia din atributiile viceprimarului PDL Mircea Raicu in favoarea peremistului Victor Iovici.

2 comments :

dramoleta said...

Pai l-au semnat de curand. Oricum astia fac, toti, doar ce vor. Foarte bine! Sa mai ramana pedelei la putere atatia cati imi doresc eu!

Marius Mina said...

@Dramo,li se rupe barca-n doua , Basescu pierde si ultimile sperante.
Semnale clare ca Romania a devenit un "land of choice" , poveste din care el, chioru' , numai face parte .