Wednesday, August 19, 2009

"I see dead people" - l-au lasat nervii si serviciile



Nu este deajuns sa te compari cu Carol al doilea ca sa-ti poti permite riscul de a te lasa executat public de o Lupeasca blonda fara numar la poarta. Chiar daca blestemul palatului din Modrogan te-ar fi atins din mers , o doza de realism si cateva grame de inteligenta in plus , te-ar fi scapat de pietrele multimii exasperate de mizeria morala pe care ai promovat-o la rang de interes national.
Rand pe rand, simpatizantii si elctoratul fac pasi repezi inapoi, colaboratorii si suflatorii in iaurtul prezidential din bucataria strategica joaca la dublu mixt executand ordine discrete. Serviciile care pina mai ieri ii asigurau o categorie inferioara dar acceptabila de invincibilitate a la "rousse", s-au lepadat de el lasandu-l prada vulturilor flamanzi . Dinspre Cotroceni vine un miros apasator de hoit politic , codul rosu de canicula il amplifica pina la limita maxima a insuportabilului. Dezastrul foametei impuse de incompetenta unor ageamii necalificati cu ecusoane de ministrii, sau prim ministrii trase la xerox pe timp de noapte, se vor scufunda cu tot cu flota pe care Traian Basescu a condus-o cu atata dibacie spre Marea Chinei , acolo unde navele romanesti erau cosmetizate si rebotezate pentru a fi vandute , fara factura incriminanta .
S-a dus si Axa Washington - Londra -Bucuresti pe apa Sambetei de parca ar fi existat vreodata altundeva decat in imaginatia bolnava a unui individ paralel cu realitatea , care se chiunie sa-si convinga audienta ca este viu. Europa l-a gratulat cu un "cold shoulder" la ultima sa iesire in lumea civilizata , toti sefii de stat si de guverne prezenti la Sumitului NATO -EU din Germania intorcandu-i in prim plan spatele , abandonandu-l ca pe un sac de gunoi aruncat din mers in Dambovita. Nici macar vecina Ucraina nu-l mai doreste ca oaspete pentru ca Putin e cotat inca smecher de profesie, in zona in care Basescu e pus la colt ca orice repetent cu bube pe fata.
Semnalele sunt clare si la dispozitia oricarui semihandicapat care continua sa mai creada ca idolul blondelor isterizate in tranzitie , mai are vreo sansa sa ne polueze existenta inca cinci ani.
Reprezentantele diplomatice occidentale in Romania si-au transmis mesajele incepand cu pierderea pur intamplatoare a unor documente clasificate, refuzul acceptului vizitei la Washington , acolo unde Basescu este cotat cu "acest nou Milosevici" al Europei. Absenta "providentialului" de la Cotroceni de la aniversarea Americii de 4 iulie , inca un pumn de bomboane pe coliva politica a celui care inca nu crede ca perioada de incubatie si convalescenta a virusului "Traian Basescu" , se termina odata cu doza de soc administrata in ziua votului din 30 noiembrie 2009. Pentru ca oricat de capabil te-ai considera privindu-ti performantele in oglinda, nu poti supravietui niciodata dupa bunul plac si in total dezacord cu regula bunului simt . Cand corabia ia apa, te lasa si nervii dar si serviciile, atunci realizezi tardiv, ca soarta iti este batuta in cuie de cosciug politic.

7 comments :

Ela Roseni said...

Câtă dreptate aveţi în ceea ce priveşte..."clasa civilă". Însă această clasă civilă nu sunteţi şi dumneavoastră şi eu?
Ar trebui ca, toţi cei care suntem de acord că avem nevoie de o dezmorţire a societăţii civile, să ne luăm destinul în mâini, să dăm la o parte organizaţiile care există ( nu generalizez) şi care fac jocurile politicienilor şi să ne înfiinţăm propriile organizaţii...Din nefericire, nu cred că suntem capabili de asemenea...sacrificiu pentru noi înşine.

mihai 4 said...

http://bursazvonurilorpolitice.wordpress.com/2009/08/19/se-face-unirea-in-pntcd-in-septembrie/ http://sutu.ro/2009/08/20/elena-iti-iau-o-inghetata-daca-mergi-la-comisie/

Marius Mina said...

Ela, depinde de voi acolo si de noi cei plecati nsa le punem "masinaria" pe butuci. In noiembrie , nu uitati , votati impotriva FSN ului rosu

Marius Mina said...

Mihai , ma leshi cu linkurile sau ai juma de norma>?

Anonymous said...

la urmatoarele alegeri aveti grija sa nu mai votati hotii care fura pe fata

Ela Roseni said...

Eu as vrea alte partide, cu totul noi, care să nu aibă "moştenitori"...E o viziune şi se poate. Parca tara noastră ar fi alcătuită doar din hoti. Nu cred că partidele actuale au inventat socialismul, democratia, liberalismul...M-am saturat sa vad - de 20 de ani încoace - aceleaşi feţe. Nu va mira faptul că se ceartă, dar nimeni nu plateşte pentru situaţia în care am ajuns. Nu sunt vadimistă, doamne-fereşte! Chiar cred ca Vadim face parte din aceeaşi piesa de teatru care ni se serveşte dupa Revoluţie!

Marius Mina said...

Ela, "sta in puterea noastra sa schimbam puterea lor"