Wednesday, September 9, 2009

Disperat , Geoana se lanseaza din nou in cursa pe care si-a intins-o singur


Dupa exemplul in care mirii merg pe profit si organizeaza mai multe nunti in diverse locatii, candidatul PSD, Dl.Mircea Geoana se rupe in lansari prezentandu-si pentru a treia oara candidatura la alegerile prezidentiale in Congresul PSD din 27 septembrie.Liderii social-democrati au decis in sedinta comitetului strategic ca lansarea candidatului Mircea Geoana si prezentarea ofertei pentru alegerile prezidentiale sa se faca pe 27 septembrie.
urmeaza sa reapara in prim planul campaniei candidatului social democrat faxul trimis de la Washington in toamna lui 1996, castigatorului de atunci al prezidentialelor, Emil Constantinescu, in care ambasadorul de atunci, Mircea Geoana saluta cuprins de lacrimi si avant de revolutionar , victoria CDR asupra cancerului Ion Iliescu si a sistemului din spatele acestuia.
A initiat apoi demersuri pentru obtinerea calitatii de membru PNTCD.
Ieri , providentialul care este, Mugur Isarescu anunta visceral ca economia se va indrepta spre sfarsitul anului , imediat dupa ce clanul la putere i-au mai promis un mandat in fruntea BNR. Nimic mai adevarat, economia se indreapta normal catre sfarsitul anului si inceputul anului 2010 cand dezastrul va lovi in plin Romania . Acum 2 luni acelasi Isarescu ne asigura ca leul este si va ramane stabil, astazi leul a luat-o la vale si economia dupa el. Isarescu ingroasa si el flancul revolutiei din octombrie (1917)

No comments :