Thursday, November 11, 2010

Brandul Elena Udrea -Manual pentru sifonarea fondurilor europene cu japca


Despre sifonarea fondurilor europene se discuta intens in ultima perioada, in contrapartida cu miliardele imprumutate de la FMI pentru relansarea economiei, din care sume uriase au luat calea exilului prin diverse conturi cu parola , la adapost de inflatie si ochiul electoratului
Daca inca nu s-a reusit trecerea primariilor neafiliate PDL in barca puterii, Administratia Publica este una din prioritatile de transfer ale Elenei Udrea , sub directa supraveghere si control a ministerului cu care a inzestrat-o colaboratorul sau intim de la Cotroceni.
Unde nu se poate penetra bugetul local , brigada de crima organizata recurge la scheme strategice care inlesnesc masinaria de produs si spalat fonduri publice/europene.
Un exemplu modest , pe langa miliardele spalate sub bagheta profesoarei Udrea, am descoperit chiar la periferia Sectorului 1 al Capitalei , intr-un cartier modest , in care infrastructura se incapatineaza sa reziste tentatiilor de modernizare impuse de standardele europene.
In urma cu circa doua saptamani blonda prezidentiala a declansat ostilitatile in organizatia PDL sector1 , de unde fosta conducere , impreuna cu presedintele Razvan Murgeanu au fost exmatriculati fara drept la replica , fiind inlocuiti cu instrumente controlate de Elena Udrea . Noul presedinte al organizatiei este nimeni altul decat Bogdan Cantaragiu , fost sef de organizatie PDL Giurgiu, executat de Vasile Blaga pentru incercari repetate de a-l proteja pe deputatul penal Dan Păsat , trimis in judecata pentru trei infracţiuni de şantaj şi nouă infracţiuni de corupţie. Cantaragiu a explodat , amenintand ca va vota motiunea de cenzura si a plans pe umarii Elenei Udrea care l-a recompensat imediat cu sefia PDL Sect. 1. Planul de bataie pe termen lung prevede o alianta tacita la nivelul consliului local al Primariei Sectorului 1 intre PDL si PSD . Tovarasia dintre Cantaragiu si viceprimarul PSD , Dan Tudorache a capatat notorietate in ultimii ani , in care cei doi au colaborat la mai multe proiecte , inclusiv politic. Statutul de “om de casa” al familiei Udrea- Cocos cat relatiile de colaborare dintre Cantaragiu(fost responsabil cu aplicarea Legii 530 care reglementa vanzarea spatiilor comerciale in sectorul 1) si fostul primar PSD Vasile Gherasim , transferat pe motiv de dosar penal la PDL, l-au calificat la locul de productie pe noul lider PDL Sect.1 .
Intentiile clanului Udrea sunt garnisite cu ambitii , in afara controlului total pe contractele de investitii si intretinere ale sectorului 1 prin formarea unei majoritati de forta care va dirija si controla tot ce misca in bugetul lui Andrei Chiliman. Scopul final fiind lansarea lui Cantaragiu in cursa pentru primarie cu sustinerea larga a PSD sect.1 si tot arsenalul din dotare al PDL. Batalia pentru anularea ordonantei emise de Guvernul Tariceanu, privind interzicerea construirii pe spatiile verzi are radacini ascunse in proiectele de viitor ale trupei de sacali din anturajul D-nei Udrea. Iar Sectorul 1 se afla inca pe prima pozitie in clasamentul zonelor vizate de mafia imobiliara infometata de spatii inca verzi. verzi
Echipa de colaboratoare apropiate ale Elenei Udrea activeaza de ceva timp in zona “investitionala” a sectorului 1. Un modest exemplu il reprezinta fosta deputata , devenita odata cu inscaunarea lui Cantaragiu , vicepresedinte PDL sect.1 , Anca Constantinescu , (aka “ciocu’ mic”) vedeta de televiziune care a doborit ratingul , din celebrul clip cu Marius Marinescu Bideu . Ingineria financiara instaurata prin proiectele vestitelor “sali de sport”, finantate de Ministerul Dezvoltarii Regionale, este de fapt un fenomen comun infractional de spalare si deturnare de fonduri . Nu stiu in ce masura organismele europene antifrauda cunosc traseul banilor pusi la dispozitie de Comunitatea Europeana pentru proiectele de dezvoltare rurala in Romania, gestionati de Elena Udrea. Ca buni samariteni ne luam obligatia de a imprastia ceata care acopera falimentarea Romaniei. Gurile rele spun ca Bruxelles-ul stie dar inchide ochiul, pe timp de criza , sa fie primit.
Cartierul Petrila, zona in care Primaria Sectorului 1 se zbate sa stoarca fonduri pentru reabilitarea infrastructurii inexistente , este victima unei astfel de inginerii , instrumentate de Elena Udrea prin intermediul firmei Ancai Constantinescu, SC Pro-Consul Prod SRL.

O cladire destul de costisitoare care se incapatineaza sa atinga punctul final al executiei in luna ianuarie 2010. Dupa cum am fost informati in diferite ocazii , chiar de catre ministreasa de la dezvoltare, astfel de contracte sunt cancerul bugetar care contribuie la acutizarea crizei si a falimentului de tara. Odata castigate licitatia , contractorul are la dispozitie diverse tertipuri pentru a forta ( in complicitate cu factorii de raspundere )acte aditionale care pot tripla pretul final al executiei .

Clanul instalat de curand in cuibul salamandrelor portocalii de la sectorul 1 cuprinde nume rar amintite in presa cotidiana. In anturajul reproductiv al Ancai Constantinescu l-am regasit pe Dl Stancescu, fost aghiotant al lui Virgil Magureanu, unul din strategii beneficiari ai spalatoriei de cash. Omul coordoneaza numeroase firme de constructii si reabilitari termice , resursa nesecata de fonduri negre pentru zile portocalii. Secretarul General PDL Sect. 1 . D-l Caplescu , individul care si-a demonstrat devotamentul fata de partid in campaniile electoralale trecute, cand a luat premiul intai la concursul de taiat banerele opozitiei si mentiunea juriului la proba de “bagat in portbagaj “ tot ce misca in tabara adeversa. Ganescu, doctor in stiinte juridice ,masterand in operatiuni de santaj cu target in zona profitabila a oamenilor de afaceri. Lavinia ,calificata la locul faptei alaturi de fostul sau concubin, interlopul camatar Rindunica, responsabila cu circul si racolarea investitorilor in proiecte de “dezvoltare” , comision 5% cu transfer direct in Vuiton-ul fostei responsabile cu infrastructura trotuarului de la Intercontinental .Restul fiind cash , fara miros sau inscriptii neortodoxe , pentru a se evita evaporarea din seifurile DNA.
Cu exceptia sectorului 4 in care Piedone vegheaza linistit activitatea PDL(vezi alegerile din colegiul 19 si permisul de conducere perfect valid al ipochimenului), singurul sector inca necontrolat de cucuveaua blonda va fi penetrat prin blat la nivel local , cu fractiunea PSD condusa de devotatul Dan Tudorache. Prin sprijin indirect si aprobari tacite dinspre Primaria Municipiului Bucuresti,doar atunci cand doctorul care este, preocupat de studii de fiabilitate si infrastructura a bancilor Elvetiene , face curse lungi si dese ,pe patru roti, la Zurich.

PS: Si daca turismul n-a reactionat deloc la frunza Elenei Udrea, macar Posta Romana sa-si faca datoria fata de prima doamna .


22 comments :

Baronul said...

Dan Păsat si Cantaragiu au copilarit impreuna pe fostul BLVD 1 MAI. Erau tovarasi de baschet si mici talharii scolare.Mai ciuguleau si ei de prin buzunarele elevilor cand n-aveau bani de tigari si barbut.

Anonymous said...

parca voi sunteti mai corecti.hai siktir

Folclor said...

Nou vorba Romaneasca:
Fura, deci existi!

Anonymous said...

De la guvernarea taranista se trag toate problemele actuale.Ce poate face Basescu daca toti fura?

Popescu said...

Daca o directoare de circ concubina unui bulibasa de romi au ajuns in conducere la pd-l inseamna ca am trecut perioada nefasta a celor 20 de ani preconizati de Brucan

Nelu said...

traiasca udrea@cocos

Anonymous said...

Bagabontilor 'CIOCU MIC'

Anonymous said...

Multumesc lui Dumnezeu ca a venit Dl Cantaragiu la conducere,cu el va spargem la alegeri,s-a terminat cu banditul de Chiliman si mafia lui.Mina sa sti si tu ca daca sectorul1 este asa cum este,lui Gherasim si lui Cantaragiu trebuie sa le multumeasca cetatenii

Anonymous said...

ma mina poate legea 550 nu 530 mai invata ma mina ma

Iancu said...

Un proiect interesant al fundatiei Zeppelin:
http://www.youtube.com/watch?v=FttVUpC5qDQ

Itzicbaseanu said...

"Patrunderea fostilor ofiteri de securitate în Legislativ s-a operat ca în brânza."..."Totusi, mult mai periculoasa se arata a fi patrunderea fostilor ofiteri de securitate în Executiv. Sub masca de consilieri, misuna peste tot, ca niste termite. Numai în jurul primului nostru ministru am identificat vreo sase-sapte bucati, în fruntea lor agitându-se acelasi Ristea Priboi."

Ce repede uiti Mariuse toate astea, acum ca s-au mai limpezit oleaca lucrurile, nu stiti ce sa mai scorniti!...Las-o ba pa Nutzi cu posta, ca n-ai tu habar sa cantzi din frunza!... Macar stii ce se-ascunde sub frunza Nutzii?...auzi zi-i lui Nastase ca esti prea mic si degeaba te-agiti, ca noi pulimea toata de peste 15 milioane da votanti tot nu uitam!...Poate te iarta, ii mai numeri si tu la iarna ouale ca si-asa n-ai sa ai ce face, da crosetat nu stii, da tors nici atat, viata grea Mariuse pentru tine!...Noi iti suntem aproape sa te gajbim!...

Laurentiu said...

http://www.cafeneaua.com/nodes/show/17178/folkul-si-porcul/1

SimP said...

Pentru toti PDLacii: tatuca ilici iliescu va tot previne ca furati prea mult, voi, securistii PDL si impingeti pulimea la revolta. Ei, securistii PSD au furat asa mai cu perdeluta... si aveau si minerii in pozitie de "pe loc, fiti gata.."
Voi ce aveti, oranjgutanilor? O politie flamanda, o armata in Afganistan, si niste sepepisti imbuibati ? Cine o sa va apere jigodiilor portocalii cand v-om trazni?

Aurel said...

Traind cu fervoare clipa ;), Roxana Iordache crede ca este o blanita birmaneza.
Eu am spus de ceva timp: Roxana Iordache si Elena Udrea ar face o echipa perfecta.

Anonymous said...

Felicitari Marius,
Sunt Buddy din Canada....
Tot asa cu articole la obiect.
Tot taind panglici si semnind contracte pe cuvint de pionier, Elena Udrea si al ei Kokosh au ajuns la citeva zeci de milioane de Euro ....

Buddy said...

Pe e-mail printre canadieni si americani circula postarea Elena Udrea-varianta completa....

Nelu said...

Marius,daca mai sapi mult,il bagi pe Gherasim in sevraj

Anonymous said...

Si totusi Udrea vegheaza

Nelu said...

Traiasca cocosu in Udrea!

Roxana I. said...

Super-tare! i-ai supărat rău pe limbricii portocalii!

Claudia said...

Mai rau e ca noi vorbim - si degeaba.
caini latra, caravana trece.
da tu roxana I. ce sa intelegi? Traiesti spasmele racirii :)

Corvin said...

http://primejdiaalbacorvin.blogspot.com/ Bun blog !