Friday, November 19, 2010

Iarba si coincidenta dracului

Tribunalul Bucuresti a anulat Hotararea de Consiliu local prin care se acordau suplimente salariale angajatilor Politiei Comunitare Sector 1. Hotararea a fost atacata de Prefectura Capitalei, Primaria sectorului 1 avand posibilitatea sa faca recurs la Curtea de Apel.
Politia Comunitara Sector 1 a luat cu asalt un magazin care comercializa plante etnobotanice din Sos. Jiului din Sect.1.
Coincidenta sau nu, beneficiile salariale ale Politistilor Comunitari din Sectorul 1 au fost atacate frontal de Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaei .

6 comments :

Itzic Baseanu said...

Bai Mariuse, cine naiba este ma "Mihai Cristian Atanasoaei", pai tu cu asta pierzi timpul, cu asta ne otravesti existenta, tu n-ai auzit ca NASA cic-a gasit apa pa Luna si ca a fotografiat o "Gaura Neagra", cu toate ca n-au fotografiat decat "Orizontul evenimentelor", ca lumina nu se mai intoarce din "gaura", cum nu se vor mai intoarce niciodata, miliardele de pui de coco ce-au cazut in gaurile negre ale securimii economico-capitalist destrabalate dupa '90!...Bravo Mariuse ca ne mai tii si pe noi la curent, cam cine mai serveste "iarba"!...

Itzic Baseanu said...

Adica "dracu" (Doamne Iarta-ma!), cine se gandea la "Politia Comunitara"!...

Alfablogs said...

Inscrie-ti si tu site-ul in Alfablog - Cel mai nou director de bloguri si noi avem grija ca acesta sa aiba parte de atentia pe care o merita.

Anonymous said...

Cam tarziu s-a trezit Chiliman al tau sa inchida magazinul de vise,dar vezi ca mai sunt 15 la voi in sector,de ce nu le inchide???????

Spartacus said...

Nu te inteleg nici pe tine nici pe Roxana cum puteti voi taranisti apropiati ai lui Corneliu Coposu sa sprijiniti pe liberali care din 12 ianuarie 1990 au fost cei mai mari tradatori si profitori,ce avantaj aveti voi care inteleg ca sunteti saraci lipiti,cum puteti voi explica contractele actuale cu AVAS ale prietenei voastre Alina Gorghiu de sute de mii de "coco" sau euroi cum le place banditilor sa-i denumeasca,voi chiar nu intelegeti ca se profita de bunatatea voastra si ca ei in realitate sunt mana in mana

Roxana Udrea said...

Spartacus,
tu ai grije de gladiatori. Ca noi punem ..... la politica.