Saturday, May 14, 2011

Seful FMI , Dominique Strauss-Kahn , arestat la New York

Dominique Strauss-Kahn, a fost arestat in aceasta seara de catre NYPD, cu doua minute inaintea decolarii avionului in care se afla. El a fost acuzat de agresiuni sexuale impotriva unei cameriste , angajata a hotelului in care Straus-Khan era cazat. Departamentul de Stat American si conducerea FMI nu au comentat inca incidentul .


Jacuzzi-gate-ul lui Baconschi face victime colaterale-
Manuela Vulpe, ambasadoarea României în Mexic, a fost astăzi rechemată în ţară de Băsescu. Decizia are loc la mai bine de trei ani de când mass-media a publicat o serie de informaţii din care reieşea că ambasadoarea ar fi avut o relaţie „deloc ortodoxă” cu Teodor Baconschi.

3 comments :

sandman said...

Filmul asta ar trebui vazut de orice roman ca sa stie ce-l asteapta: http://www.youtube.com/watch?v=ksoha6uPHa4
Scenariul e facut de FMI si experimentat in practica.

SimP said...

Cu Sodomique Strauss-Kahn plecat de la conducerea FMI vom afla si noi cifrele REALE ale economiei romanesti si sunt convins ca vor fi surprize colosal de mari. Vom afla si noi ce a fost capabil Sodomique sa "acopere" si poate vom afla si cate pasarici pe sfoara a primit cadou,de la vanatorul-jucator, pentru generozitatea lui. Sa indraznesc sa cred ca o fi fost si o pasarica de plescoi printre ele?

Au inceput diversionistii portocalii sa alimenteze teoria conspiratiei ... caraghiosii!
Citeam o versiune despre menajera cu nume de Algocalmin (sau alt medicament) cu data nasterii ei legata de aprobarea medicamentului... incercand sa urmaresti logica lor te ia cu
durere de cap, ce mai!

Marius Mina said...

Reptilienilor totul li se pare o conspiratie, mai putin furaciunile si distrugeriloe lor