Saturday, December 21, 2013

21 Decembrie ...24 de ani, Degeaba ...


Ironia sortii unui popor fara busola - 21 Decembrie 1989 , la 24 de ani de la rasturnarea lui Ceausescu ,sarbatorim al 10- lea an in functia suprema a unui avorton al securitatii comuniste. 
Daca cineva imi spunea acum 24 de ani ca Romania va ajunge o colonie de disperati la cheremul unei mafii provinciale, provenita din structurile serviciilor antinationale , ii taiam buza de jos sa zambeasca toata viata .Ce sarbatoresc astia maine, c-asa a vrut Ilici si ortacii , revolutionari de profesie , conspiratia si tradarea , 24 de ani de cand am inghitit scenariul nemestecat cu capitalizarea securitatii? Daca nu era KGB si Mossad plus gasca de  tradatori autohtoni care sunt la butoane si azi, poate Ceausescu avea soarta lui Jivocv sau Honecker. Nu va mai intrebati de unde sunt dolarii tipariti in 2006 , bagati in dosarul lui Adrian Nastase din 2005, si baietii din mossad tot in dolari fac shopping, cotizeaza la greu prostul si inca blandul contribuabil american, fara sa stie unde si de ce. . Pe vremurile alea era Bush la butoane si Soros n-avea spor la servicii cum are de cand e Banana sefa pe tarla.

5 comments :

Roxana Iordache said...

Nu cred c-a fost degeaba. Doar că puteau s-o facă soft, fără să moară oameni. Dar nu e stilul lor.

Oricum, aminteşte-ţi că fără intervenţie, Ceaşcă murea de bătrâneţe, iar România rămânea o Coree de Nord. Sincer, prefer ce-i acum. Măcar pot să respir şi să-i înjur.

Absolut nimic n-o să mă poată face vreodată să regret că s-a întâmplat. Păcat doar că nu s-a întâmplat mai devreme.Sau poate că ăsta era planul, din moment ce poporul român e răbdător de cursă lungă.

Cred că nici lor nu le pare rău c-au murit pentru libertate. Asta sigur i-a dus în Libertate.

Şi cred că şi tu ai face acelaşi lucru, chiar dacă ai şti ce urmează să se întâmple. Doar că ai proceda altfel. Nu?

Sărbători fericite şi sănătate continuă! Vouă şi celor dragi.

Marius Mina said...

Daca se intampla mai devreme era cu totul altceva , nu regret ca s-a intamplat , regret doar ca nu s-a intamplat ceea ce trebuia sa se intampla. Am ramas repetenti ptr ca am permis unor lichele sa preia fraiele.
Craciun frumos, tie si celor dragi !

Basarica said...

Dar ce crezi... il prinde sfarsitul anului pe Basea in functie ? Dar sfarsitul lui 2014 ? :)))

Marius Mina said...

Intr-o tara in care tradatorii si prostimea sunt majoritari, poate prinde si secolul urmator

Anonymous said...

@marius mina;
cati dintre cei 70% sunt "tradatorii" si cati "prostime", in procente ?
tu, ca votant ardent a majoritatii de 70%, din ce categorie faci parte, prima, ori a 2-a ? ...intrebare este retorica.