Tuesday, February 24, 2009

Don' Presedinte, dam drumul la dosare?



.......aseara la Cotroceni.

via Dan Andronic

Băsescu, Geoană, Roberta Anastase, Boc, Kovesi, Toni Greblă ( , PSD, preşedintele Comisiei Juridice de la Senat), Florin Iordache ( PSD, vicepreşedintele Comisiei Juridice de la Camera Deputaţilor), Kovesi, Morar, Predoiu, ş.a.

Analiză pe Raportul Comisiei Europene.

Băsescu. Nervos.

TB : Bă, m-am săturat de dezbaterile voastre în Parlament. Daţi drumul la dosare…

Geoană : Dar, domn Preşedinte ştiţi că nu-i aşa simplu, sunt dosare instrumentate politic!

TB : Bă, mai lasă-mă în pace, că acum nu eşti la televizor! Ce instrumentate politic? Eu l-am inventat pe Sergiu Sechelariu? Eu l-am inventat pe ăla de la Shanghai? (fostul consul general al României, ofiţer acoperit SIE cu gradul de colonel, unul din acuzatorii lui Năstase). V-aţi dat în gât între voi şi acum venţi la mine…

Aici cam are dreptate, dar să vedeţi urmarea…

La final, Toni Greblă declară cu patos:

- Domn Preşedinte, în două săptămâni dăm drumul la dosare!

PS: Dosarele cui? Nastase e cap de afis, restul, surprize mari.


In urma cu doar cateva zile a transpira planul de "relansare electorala" al lui Basescu;

Basescu pe drumul oaselor

feb.18 2009

Basescu isi prepara cu grija formula castigatoare pentru prezidentiale.Strategia ii confera retete clasice din manualul preferat al lui Marx ,oferind posibililor contracandidati posibilitatea de a iesi din cursa inaintea startului.In luneta strategilor lui Basescu intra pe langa potentialul prezidentiabl Adrian Nastase, personaje bine clasate din PDL si PNL .Desfasurarea planului de bataie a inceput deja marti seara la intalnirea cu oficialii responsabili din justitie, problema demnitarilor cu dosar la DNA, Nastase si Micky Spaga. Precedentul fiind creat, la rand ar putea urma Vasile Blaga(PDL)care la randul sau va fi chemat la Parchet sa dea cateva explicatii legate de perioada sefiei la Vama Oradea si chiar din cea in care a condus Internele.

No comments :